Challenge info

Challenge info

Her finder du en oversigt over alle challenges. Leder du efter info omkring selve afholdelsen af dagen og det praktiske, så klik videre her.

For at give dig et godt indblik i hvilke challenges du skal igennem, så er her samlet alle challenges. Vi har til dette år påført info omkring sværhedsgraden af en challenge. Det kommer selvfølgelig an på, hvem man er, hvor hård eller hvor svær en challenge er. Men vi har givet et kvalificeret bud baseret på vores erfaring med adventure races og team building. Det er vurderet ud fra en gennemsnitlig deltager, som ikke nødvendigvis er super trænet eller øvet. Vi ønsker et bredt felt af deltagere med vidt forskellige bagrund og mål.

Definition af sværhedsgrad af challenges:

Ved hver challenge kan du se denne illustration. Den repræsentere en given sværhedsgrad af styrken for, at gennemføre en challenge. ALLE kan gennemføre, så sværhedsgraden skal ses i forhold til, at kæmpe med om en plads på podiet.

! NB ! Sværhedsgraderne er endnu ikke givet, da de forskellige challenges kan ændre sig en smule i udviklingsfasen.

 

Eksempel: STYRKE 4 ud af 5

THE 8 UNIQUE CHALLENGES

TECH Challenge

Sværhedsgrad:

 

Wait for it…

The Raft

Sværhedsgrad:

Dit team skal i fællesskab sejle og navigere en gummibåd rundt om Æbleø. Her er samarbejde og boatmanship nøgleordet for succes. Og det er ikke en Fætter BR-gummibåd – det er en GUMMIBÅD 😉

Bike ‘n Run

Sværhedsgrad:

“The classic challenge”. I dit TEAM skal I skiftevis løbe og cykle på den markerede rute i Dyrehaven – 2 cykler og 2 løber. Intervallerne bestemmer I helt selv.

The Jungle

Sværhedsgrad:

Gennem Skanderborgs jungle og dynd, skal dit team prøves på kondition, balance og din Indiana Jones faktor.

Box’it

Sværhedsgrad:

Den ultimative multi-challenge, og vores mest populære challenge. Her skal hele teamet forcere en tætpakket bane. Behændighed, samarbejde og råstyrke er Jeres bedste redskab på denne bane.

The Log

Sværhedsgrad:

Med vandet som din bedste ven, skal du svømme…..men du er ikke alene. I Skanderborg sø, skal dit team have fornøjelsen af det friske vand – og et solidt stykke tømmer.

Niagara Falls

Sværhedsgrad:

Du skal sejle igennem det buldrende vandfald under Dagmarbroen. Rå-styrke, mod og udholdenhed er dine bedste venner her.

What ‘SUP

Sværhedsgrad:

I par skal I sejle på stand up paddling boards rundt om en markering på Skanderborg sø. Et board, en pagaj, to personer……det er opskriften på noget meget spændende.